Известие

Collapse
No announcement yet.

Много слабо светят късите ксенонови светлини 166, не знам защо ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

156

Comment

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
      Рефлекторите на 166 изгарят за ~3 години и със стандартните крушки.
      както каза КОКИ 5 стотака един фар!?!?!?На три години по хилядарка само за фаровеТА ТОВА Е ПРЕКАЛЕНО.не мислите ли?

Comment

колегата teodor80 ми запали главата отново с тиа е.... фарове.Бях се примирил.Сега чакам с нетърпение да каже дали се разглабя или не
        alfa 166jtd@super

Comment

...
          Last edited by nightroller; d.m.y г., 18:11.
          Tormentvm In Dvm Demens

Comment

абе ако не ми беше почернел рефлектора на лупата сигурно можеше да свети както описваш нещата.Поне се надявам де
            alfa 166jtd@super

Comment

Колеги не се сърдете но в момента съм адски скъсан.За това ви казах че мелко по нататък ще ги пратя във Стрелча.Както писах по предни мнения в момента лупата ми не е закачена никъде във фара даже лопа вътре ще ви направя и една снимка та да се уверите.Няма страшно и червата им ще изкарам тия фарове но ще светнат.
              Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 1999г. сближена с едно дърво-разпродава се!!!
              Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 2000г.

Comment

Определено като се оправят рефлекторите ще светнат
                FIAT Punto 1,9 JTD
                EX Alfa 166 2.0TS 155hp with 18'' RIM
                sigpic

Comment

И аз така съм се заканил на моите фарове.По мои сметки до 10-ина дни трябва са са като заводски.Ето ви един саит с фарове на 166:
                  http://www.shop4parts.co.uk/index.cf...catalogue.list

цените са малко по реални

Comment

като лопа сигурен ли си че може де я извадиш от фара:
                    alfa 166jtd@super

Comment

Първоначално публикувано от teodor80 Покажи съобщение
                      Само че преди да излезе напълно трябва да се свали механизъма за ела.Това става като се изкара фара.Преди това трябва да се свали и маската.Смятам ви става ясно защо не съм снимал.Като изкараме колата на борислав82 от бокса 156 влизам аз 166.И тогава ще ви постна и снимки.
                      това е
                      Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 1999г. сближена с едно дърво-разпродава се!!!
                      Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 2000г.

Comment

Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
                        както каза КОКИ 5 стотака един фар!?!?!?На три години по хилядарка само за фаровеТА ТОВА Е ПРЕКАЛЕНО.не мислите ли?
                        Никога няма да дам 500-600 лева за един фар. Ако ми трябва, колегата ... в раздел ,,продава'', продава чисто нови за по 160 лв, пък ако ще и наи големите ментета да са....
                        sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
                          Никога няма да дам 500-600 лева за един фар. Ако ми трябва, колегата ... в раздел ,,продава'', продава чисто нови за по 160 лв, пък ако ще и наи големите ментета да са....
                          и за мене тая цифра е нереална при положение че един фар се вазстановява за около 20-25лв. а ако е строшен и в моргите може да се намери.

Comment

И в моргите- т.е. тия дет зимат евтино алфи и скубят се праят на тарикати. Ето пресен пример-може и банален да ставам, но откакто си купих колата търсих един халоген. В александърауто ми предлагаха за 180, в моргите за 150, колегата в ,,продава'' - чисто нов - за 75 - макар може би и не дотам качествен ако има сериозно значение..... Друг е въпросът аз с какъв се сдобих...
                            sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
                              И в моргите- т.е. тия дет зимат евтино алфи и скубят се праят на тарикати. Ето пресен пример-може и банален да ставам, но откакто си купих колата търсих един халоген. В александърауто ми предлагаха за 180, в моргите за 150, колегата в ,,продава'' - чисто нов - за 75 - макар може би и не дотам качествен ако има сериозно значение..... Друг е въпросът аз с какъв се сдобих...
                              И с какъв халоген се намерихте !!!
                              Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

историята беше следната:казах че един фар за 166 струва 500лв.друг каза че на 3години се сменят.а аз пуснах саит за фарове под 500лв.пак ти казвам 4е ако не е строшен фара нов няма да си купя.че и строшен да е ще мисля някакви схеми за да НЕ дам толкова пари.за мен лично са грешни ама много грешни пари.не си ли съгласен

Comment

Working...
                                X